TOP TARGURI DE CRACIUN | Sarbatorile de iarna au reprezentat intotdeauna un motiv de bucurie atat pentru copii cat si pentru adulti. Cu toate ca Europa este un continent foarte diversificat din punct de vedere etnic si religios, exista un punct comun al tarilor europene si anume TARGURILE DE CRACIUN.

Deoarece stim ca iti place sa iti organizezi vacantele din timp, iti oferim cele mai vizitate targuri de craciun din Europa. TOP TARGURI DE CRACIUN!

Targul de Craciun din Viena

Cum poti intra in spiritul sarbatorile de iarna mai bine decat intr-un decor de poveste , cu ateliere pentru cei mici, concerte de colinde si standuri cu bunatati si ornamente de craciun.

Targul insumeaza peste 125 de standuri, care emana miros de prajituri, turta dulce, ciocolata calda sau vin fiert, fix va in reclamele cu Mos Craciun. Acesta se afla in fata primariei orasului, fiind in apropierea centrului vechi, a zonelor turistice dar si a multor obiective turistice.

Targul se  deschide la jumatatea lunii noiembrie si dureaza pana la inceputul lunii ianuarie. Pentru o vacanta de 3 nopti, un cuplu ar trebui sa aiba pregatiti 500-600 de euro pentru drum, cazare si alte cheltuieli.

Targul de Craciun din Praga

In Praga, Targul de Craciun isi va deschide portile pe 27 noiembrie pana pe 2 ianurie. Chiar daca este asemanator cu Targul de Craciun din Viena, acesta ar fi un loc mai potrivit gurmanzilor care se pot rasfata cu produse traditionale si bauturi fierbinti, pentru care vor scoate din buzunar aproximativ 15 – 20 euro pe seara.

Targul se afla in centrul istoric al orasului, unde cazarile incep de la 50 de euro pe noapte, pentru 2 persoane, in perioada sarbatorilor de iarna.

Targul de Craciun din Budapesta

Dupa cum stim deja, vecinii nostri stau bine la capitolul gastronomie si nu tin ascuns acest talent, cu atat mai mult in preajma sarbatorilor.

Targul de Craciun din Budapesta este recunoscut international datorita atmosferei traditionale dar si a diverselor spectacole muzicale. Un pic mai prietenos cu buzunarul fata de targurile din Viena si Praga, acesta dureaza de pe 29 noiembrie pana in prima zi a noului an.

Activitatile se desfasoara in centrul orasului, fix pe malul Dunarii, unde te poti caza cu 40 de euro pe noapte pentru doua persoane sau de la 100 de euro pe noapte pentru grupurile care aleg un apartament.

Oricare din cele 3 propuneri are farmecul si atsmosfera ei, fiind variante de luat in calcul atat pentru cupluri, cat si pentru familii si grupuri de prieteni. Pentru iubitorii de calatorii cu masina, recomandam un traseu care poate cuprinde 2 sau toate cele 3 targuri pentru o iarna de neuitat. Nu uitati sa verificati ce alte atractii si activitati aveti disponibil pe ruta voastra.