Termeni si conditii de utilizare www.ghidultauonline.ro

Accesarea si utilizarea acestui site reprezinta acceptul dumneavoastra si faptul ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui website, www.ghidultauonline.ro.

Acest website este deținut și administrat de DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L.

DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

Daca nu sunteti de acord cu modificarile aduse acestor Termeni si Conditii puteti inceta utilizarea site-ului, iar, daca aveți un cont de utilizator deschis pe site, il puteti sterge. Continuarea utilizarii contului dupa 30 de zile de la publicarea modificarilor reprezinta acceptul dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor.

Continuarea accesarii si/sau utilizarii acestui site este considerat acordul dumneavoastra cu privire la orice modificări.

Acest site isi propune sa informeze publicul cu privire la aspecte educative in diverse domenii, de interes general prin intermediul unor articole si materiale scrise pe intelesul nespecialistilor.

Toate articolele, materialele, informatiile si/sau orice alte date disponibile pe acest site, in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs sau serviciu care este realizat sau pus la dispoziție de DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. nu reprezinta activitate de consultanta si nu poate angaja sub nicio forma si in fata niciunei persoane fizice sau juridice ori autoritati raspunderea DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L.

Materialele si informatiile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate vreunei situatii particulare. De aceea, Inainte de a aplica la situatia dvs. particulara orice informatii disponibile pe sau puse la dispozitie de www.ghidultauonline.ro trebuie sa cereti parerea unui specialist relevant pentru activitatea dumneavoastra.

De asemenea, datorita specificului a ceea ce oferim publicului, ghidultauonline.ro nu poate oferi garantii cu privire la acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori a serviciilor furnizate de sau prin acest site.

DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. nu garanteaza ca acest website, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de reprezentantii sai, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Utilizatorul foloseste site-ul pe propria sa raspundere, DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului respectiv de informatiile utilizate de pe site.

Prin urmare, DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. nu este raspunzatoare in nicio masura, pentru niciun prejudiciu, de orice natura ar fi acesta, legat de sau rezultat din (i) folosirea articolelor, materialelor, informatiilor sau a oricaror altor date disponibile pe sau facute disponibile prin aceasta platforma, respectiv cuprinse in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de www.ghidultauonline.ro.

Accesarea www.ghidultauonline.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra.

Site-ul foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea serviciilor. Acestea permit accesul mai lesnicios la resursele site-ului. Acest procedeu tehnic este utilizat de aproape toate site-urile.

Nu putem garanta acuratetea si prezenta paginilor afisate de browser-ul dumneavoastra, nici comunicarea intre nodurile Internet. De aceea, nu putem fi facuti responsabili pentru niciun fel de daune, cauzate direct sau indirect de functionarea site-ului, si nici de disfunctionalitatile site-ului.

DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste site-urile externe care contin link-uri catre acest site. Niciun site extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.ghidultauonline.ro nu se afla sub verificarea si controlul DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L., iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.

Drepturile de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului www.ghidultauonline.ro este proprietatea exclusiva a DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L., fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor.

Informatiile si materialele folosite pe acest site sunt rezervate de DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L., este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

Securitate

Nu este permisa utilizarea site-ului in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv.

Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest site, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura directa cu acest site.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacați acest site prin intermediul unui atac de blocare a serviciului.

Nerespectarea dispozitiilor din prezenta sectiune va fi raportata autoritatilor competente, potrivit prevederilor legale aplicabile, in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest site.

DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a se indrepta impotriva tuturor persoanelor ce sunt vinovate de cauzarea oricaror prejudicii DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. sau site-ului www.ghidultauonline.ro, prin incalcarea obligatiilor cuprinse in acești Termeni si Conditii.

Sectiunea de comentarii si/sau forumul de discutie

www.ghidultauonline.ro va poate pune la dispozitie forumuri publice de discutie intre dvs. si ceilalti utilizatori.

www.ghidultauonline.ro nu realizeaza selectarea si/sau modificarea mesajelor utilizatorilor sai.

Ne rezervam insa dreptul de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la oricare dintre forumurile de discutie oferite de noi, daca se incalca legea, prezentii termeni sau drepturile si/sau interesele legitime ale DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. sau a altor persoane.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul furnizat de dvs. Postarea sau transmiterea de continut prin intermediul forumurilor de discutie puse la dispozitie de www.ghidultauonline.ro este supusa urmatoarelor limitari:

  • Nu puteți publica, transmite sau face referire la orice tip de continut care poate include o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri si/sau servicii.
  • Nu puteti publica, transmite sau comunica in orice mod utilizatorilor www.ghidultauonline.ro niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul forumurilor de discutie puse la dispozitie de www.ghidultauonline.ro. Mai mult, acordarea accesului la contul dvs. de utilizator este conditionata de folosirea acestuia doar in conformitate cu cerintele legii si Termenilor si Conditiilor acestui site.
  • Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la continut care contine recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in niciun fel la continut care contine informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune “confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
  • Nu puteți colecta in niciun fel date personale de la utilizatorii www.ghidultauonline.ro.
  • Nu puteti restrictiona sau elimina accesul altor utilizatori la forumurile de discutie puse la dispozitie de www.ghidultauonline.ro.
  • Prin folosirea forumurilor de discutie puse la dispozitie de www.ghidultauonline.ro sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. pentru orice paguba, costuri sau pierderi de orice natura, directe sau indirecte, suferite ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de catre dvs. a unor texte al caror continut incalca prevederile legii si/sau ale prezentilor Termeni și Condiții.
  • Forumul contine texte postate de utilizatori, asupra carora DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. nu are nici un control si pe care nu le selecteaza si/sau modifica. www.ghidultauonline.ro nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje si nici respectarea de catre utilizatori a prevederilor prezentilor Termeni si Conditii. Drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale.

Reclamatii

Pentru orice cereri, sugestii, întrebari si reclamatii cu privire la acest site va rugam sa ne trimiteti un email la adresa blog@ghidultauonline.ro.

In momentul inregistrarii unui anumit review/comentariu/intrebare/raspuns pe acest site, utilizatorul acorda DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. licenta neexclusiva, perpetua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul de a utiliza, reproduce, modifica, sterge, adapta, publica, traduce, distribui și de a afisa acest continut.

Despagubiri

Utilizatorul se obliga sa despagubeasca, sa apere si sa garanteze DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. (inclusiv angajații, administratorii, asociatii sau orice alti colaboratori) cu privire la orice pretentii, actiuni, solicitari, despagubiri, pierderi, raspundere, costuri sau alte cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata, costuri si alte taxe judiciare) derivate din orice pretentii, litigii, proceduri sau alegatii formulate de orice tert împotriva DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L., rezultate din sau in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site.

www.ghidultauonline.ro se poate inchide oricand, neexistand nici un fel de raspundere pentru incetarea activitatii.

DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de dauna (i.e. pierdere profit, pierdere castiguri potentiale sau eventuale, intreruperi de activitate, pierderi de date sau alte asemenea) pricinuita de sau in legatura cu utilizarea site-ului sau provenite de la site, chiar daca DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. a cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoasca posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi.

Platforma

www.ghidultauonline.ro are dreptul de a determina proiectarea, continutul, functionalitatea, disponibilitatea si oportunitatea acestui site.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul DEFIO SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, conflictul va fi solutionat in mod final de instantele de judecata din Cluj-Napoca