Situațiile din viața de zi cu zi ne pot aduce deseori în pragul stresului, așa că o mică escapadă pentru relaxare și liniște este un element necesar în viața oricărei persoane din când în când.

Hotelurile cu centre spa sunt destinația perfectă pentru câteva zile de liniște și răsfăț în care să îți reîncarci forțele, iar Ungaria este locul pe care trebuie să îl vizitezi cel puțin o dată în viață, fiind cunoscută pentru numărul mare de hoteluri spa și wellness, dar și pentru apele sale miraculoase pe care le ascunde.

Ți-am pregătit un top al celor mai bune hoteluri cu spa din Ungaria, potrivite pentru orice tip de turist, așa că alege locul ideal pentru tine și rezervă-ți următoarea vacanță pentru liniște, relaxare și răsfăț, în decorul romantic și armonios al apei!

Cele mai frumoase hoteluri cu SPA din Ungaria

Aria Hotel, Budapesta

În inima Budapestei, foarte aproape de Dunăre, vei găsi Aria Hotel, un hotel marca Library Hotel Collection, ce s-a aflat de multe ori în topurile internaționale ale hotelurilor cu spa.

Cu un design inspirat din arta muzicii, o zi petrecută în acest hotel de 5 stele garantează liniște și răsfăț. Inclusiv centrul de spa și cel wellness au păstrat această temă, oferindu-ți ocazia de a te relaxa în armonia notelor muzicale, în bazine inedite, jacuzzi și mai multe saune tematice. 

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la 340€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa.

Corinthia Hotel, Budapesta

Un alt hotel uimitor al Budapestei, Corinthia Hotel este exemplul perfect de loc ce emană lux și rafinament, fiind găzduit de o clădire cu adevărat uimitoare din punct de vedere arhitectural și artistic.

Centrul său spa, cu multiple cu piscine, jacuzzi, saună, hamam și tratamente wellness oferite, este o mică oază de relaxare ce te va face te simți în centrul atenției, având chiar un nume sugestiv pentru atmosfera sa: Royal Spa. 

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la 210€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa.

Ensana Thermal Margaret Island, Budapesta

Situat în Budapesta, într-o insulă din mijlocul Dunării, la o aruncătură de băț de animatul centrul orașului, hotelul Ensana Thermal oferă celor ce îi calcă pragul ocazia de a se răsfăța în unul dintre cele mai bune centre de spa, bucurându-se de beneficiile uimitoare ale apei termale.

Hotelul este dotat cu piscine interioare și exterioare, bazine recreaționale, saune și peste 47 de tratamente wellness și se sănătate, totul în decorul splendid al Dunării și al naturii din mijlocul orașului.

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la 145€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa.

Anantara New York Palace, Budapesta

Hotelul Anantara New York Palace se află în una dintre cele mai frumoase clădiri din Budapesta, o capodoperă a La Belle Époque, cu detalii arhitecturale splendide, care îți vor da impresia că ești într-un castel regal.

Pe lângă decor și arhitectură, hotelul se mândrește și cu centrul său spa de peste 500 m², cu cele mai bune facilități, dar și cu tratamentele profesionale, oferindu-ți un sejur de neuitat.

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la 200€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa. 

Aquaworld Resort, Budapesta

Situat la marginea capitalei, Aquaworld Resort este un complex perfect pentru cei ce caută relaxare și liniște, dar și pentru cei ce caută distracție deopotrivă, pentru cupluri, dar și pentru familiile cu copii.

Hotelul se mândrește cu un unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Europa, dar și cu un centru spa și wellness ce și-a câștigat renumele pentru facilitățile sale moderne și diverse, ocupând 3 etaje. 

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la 175€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa.

Mystery Hotel, Budapesta

Pentru cei ce îți doresc o experiență ceva mai inedită, într-un decor de poveste, Mystery Hotel este locul ideal! Hotelul reușește să îmbine perfect decorul rafinat cu natura armonioasă, iar centrul său de spa, The Secret Garden Day Spa, este o bijuterie bine ascunsă.

Cu bazine din marmură, candelabre din cristal, picturi renascentiste și palmieri luxurianți, locul te va transporta într-un mic colț de Rai, în care relaxarea este certă.

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la 155€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa.

Hotel Museum, Budapesta

Deși se află într-o clădire a secolului al XIX-lea, Hotel Museum se remarcă prin decorul și facilitățile sale moderne, contrastând cu exteriorul său istoric.

Centrul său spa este foarte bine dotat, cu jacuzzi, saună, băi turcești, tratamente de masaj și sală de fitness, oferindu-ți o experiență de relaxare și răsfăț complet, iar hotelul așteaptă vizitatori în peste 100 de camere superbe. 

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la doar 100€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa.

Four Seasons Hotel Gresham Palace, Budapesta

Aflat în inima capitalei, chiar pe malul Dunării, Four Seasons Hotel Gresham Palace este dovada perioadei de aur a Budapestei! Oaspeții vor avea ocazia să doarmă în palatul în stil art nouveau uimitor, plin de detalii artistice și arhitecturale remarcabile, dar vor avea la dispoziție și o lungă listă de facilități ce vor satisface și cele mai înalte standarde.

Printre ele se numără și centrul spa, perfect pentru cei ce sunt în căutarea unei experiențe ce te va pune în centrul atenției.

De asemenea, hotelul oferă și un număr mare de tratamente wellness. O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la 370€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa. 

Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár

Situat în vestul Ungariei, la marginea localității Sárvár, între 7 lacuri naturale splendide, Spirit Hotel Thermal Spa așteaptă vizitatorii cu un număr impresionant de 22 de bazine pline cu apă termală, 9 saune, dar și o gamă variată de tratamente wellness, de sănătate și de înfrumusețare, în mijlocul unui decor natural superb. Hotelul are peste 270 de camere moderne, dar și un restaurant unde îți vei încânta papilele gustative, fiind una dintre cele mai apreciate destinații ale țării.

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la 250€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa.

Hunguest Hotel Palota,  Lillafüred

Pe malul lacului Hámori, în zona de nord a Ungariei, se află Hunguest Hotel Palota, locul ideal pentru turiștii care își doresc să se relaxeze în inima naturii uimitoare, într-o vale pitorească înconjurată de munții impunători.

Centru spa este unul complex, cu facilități diverse: bazine de diferite dimensiuni, fie ele interioare sau exterioare, saună, hidromasaj, jacuzzi, sală fitness și diverse tratamente wellness (printre care se numără inclusiv masajul cu piatră vulcanică).

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la doar 120€ pe noapte.

Mala Garden Design Hotel, Siófok

Mala Garden Design Hotel este un renumit hotel de 4 stele aflat pe malul maiestuosului lac Balaton, în vestul Ungariei.

Pe lângă peisajul uimitor în care se află și decorul său oriental, hotelul se laudă și cu centrul spa și wellness, a cărui vedetă este o piscină splendidă cu vedere spre lac. În plus, aici vei putea avea parte și de un masaj thailandez autentic, făcut de profesioniști. 

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la doar 110€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa.  

Kehida Termál Resort & Spa, Kehidakustány

Tot în vestul Ungariei se află și Kehida Termál Resort & Spa, un complex modern,  locul potrivit pentru cei ce își doresc să se relaxeze, dar și pentru cei care caută distracție.

Complexul are o suprafață de peste 2.600 m² acoperită cu apă, ce include de la tobogane acvatice perfecte pentru copii și piscine exterioare adânci, până la bazine cu apă termală și o imensă saună. Locul este cunoscut inclusiv pentru tratamentele terapeutice cu efecte uimitoare, ideale pentru cei ce își doresc să pună accent și pe sănătatea lor. 

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la doar 100€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa.

Mesés Shiraz Wellness & Training Hotel,  Egerszalók

Mesés Shiraz Wellness & Training Hotel este un loc inedit din nordul Ungariei, al cărui decor a fost inspirat din povestea orientală O mie și una de nopți.

Locul te va transporta într-o lume magică, în care relaxarea este elementul de bază. Spa-ul său este inspirat din stilul marocan, cu elemente viu colorate și o atmosferă romantică și intimă, o adevărată oază de relaxare.

De asemenea, de neratat sunt și preparatele de aici, preluate din gastronomia orientală, deci profită de ele ți încearcă-le în număr cât mai mare. 

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la 185€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa.

Bonvital Wellness & Gastro Hotel, Hévíz

O altă comoară a lacului Balaton, Bonvital Wellness & Gastro Hotel le va oferi celor ce îi calcă pragul momente de neuitat!

Hotelul este deocrart în stil modern, cu 90 de camere foarte bine dotate, dar și un centru de spa și wellness în care te vei simți cu adevărat răsfățat de apă. După cum sugerează și numele, hotelul oferă și o experiență culinară deosebită, așa că nu rata ocazia și profită de ea!

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la 120€ pe noapte, la care se adaugă anumite taxe suplimentare pentru folosirea centrului spa.

Arcanum Hotel, Békéscsaba

Pentru cei ce nu vor să parcurgă un drum prea lung, Arcanum Hotel este locul potrivit! Aflat la doar 30 km de vama Vărșand, micul hotel de patru stele (cu doar 24 de camere) poate fi destinația perfectă pentru o scurtă escapadă de relaxare.

Vei avea la dispoziție o saună rustică, dar și tratamente de masaj cu care să te răsfeți, iar decorul este unul simplu, dar plăcut.

O cameră pentru 2 persoane aici pornește de la 100€ pe noapte, fiind incluse folosirea centrului spa și wellness, dar și micul dejun.