Am descris in acest articol trei aspecte la care fiecare persoana care planifica un sejur la munte trebuie sa se gandeasca si sa le analizeze.

Iata de ce sa tii cont atunci cand alegi un hotel la munte

Recenzii

Fara doar si poate, atunci cand cauti un hotel la munte, te interesezi cu privire la ce spun altii despre el.

Vezi detalii despre hotelul respectiv pe social media sau pe platformele de rezervare si citeste cu atentie ce spun oamenii care deja i-au trecut pragul: cum s-au simtit, cum s-a purtat personalul hotelului, cum arata camerele, daca este curatenie sau nu, dar si detalii despre pozitionare, respectiv daca se aude traficul in cazul camerelor situate pe partea cu drumul.

Daca nu te-ai hotarat inca, iti recomandam sa citesti recenziile lasate pentru hotelul Suru din Busteni.

Pentru acest hotel Valea Prahovei cei care i-au trecut pragul au numai cuvinte de lauda: de la luxul camerelor pana la personalul mereu bucuros sa ajute!

Facilitati

Cand cauti un hotel la munte, tine cont si de facilitatile pe care acesta ti le ofera. De exemplu, pentru unele persoane conteaza enorm ca hotelul sa puna la dispozitie un loc de parcare pe perioada sejurului. In acest mod, ai asigurata linistea in privinta sigurantei masinii.

De asemenea, facilitatile din camera sunt importante: prezenta unui uscator de par, a unui minibar sau a unui balcon cu priveliste catre munte.

In plus, daca vii sa petreci o perioada mai lunga si vrei sa si lucrezi, conteaza foarte mult sa gasesti un birou in camera.

De altfel, daca ai card si vouchere de vacanta, sigur ai dori sa gasesti un hotel cu care sa iti poti achita astfel sejurul.

Restaurant

Mancarea iti poate da o stare de bine, mai ales daca este excelenta. Sigur ca tot ea poate fi si cea care iti poate strica concediul, motiv pentru care cel mai bine este sa te documentezi foarte bine cu privire la locurile unde alegi sa mananci in vacanta. Pentru a evita astfel de situatii, poti cauta un hotel cu restaurant propriu. Cu siguranta, cautand recenzii despre hotel, vei gasi si unele despre restaurant.

De cele mai multe ori, restaurantele hotelurilor sunt foarte bune, asa ca nu ai cum sa dai gres. In plus, iti va fi mult mai usor sa iei masa aproape de locul unde esti cazat. Daca si meniul este unul variat, atunci vei gasi preparate pe gustul tau.

Asadar, daca planuiesti un sejur la munte, indiferent de cate zile vei sta, tine cont de aspectele de mai sus cand cauti un hotel. Conteaza foarte mult recenziile oamenilor, precum si facilitatile pe care hotelul le include. De asemenea, un restaurant propriu e un plus pentru hotel, asa ca intereseaza-te si de acest detaliu cand vrei sa rezervi.