Cazari inedite Romania - Un loc linistit, pe marginea lacului, cu privelisti incantatoare, fara aglomeratia oraselor, singura galagie fiind sunetul bland al vietuitoarelor ... Suna a vacanta perfecta, nu?

Unde gasim astfel de locuri pentru o vacanta perfecta? Chiar in Romania!

In acest articol iti prezentam cele mai frumoase cazari din tara noastra, chiar pe marginea lacului, care indeplinesc in totalitate descrierea prezentata mai sus.

1. Lacul Colibita, Casa Pescarului

Casa Pescarului, situata pe marginea lacului Colibita, in muntii Calimani, judetul Bistrita – Nasaud, poate fi cazarea perfecta pentru o vacanta in liniste deplina.

Chiar daca este renovata de curand, Casa Pescarului isi pastreaza in continuare aspectul traditional, de casa taraneasca, oferind, in acelasi timp, tot confortul de care ai nevoie pentru vacanta ta. Este prevazuta cu ponton pentru a putea pescui sau pentru a te putea scalda in lac.

De asemenea, nu este nici o alta proprietate in apropierea, motiv pentru care te poti bucura de toata linistea de care ai nevoie pentru a te desprinde de agitatia din viata de zi cu zi.

2. Lacul Paltinu, Luxury Lake House

Luxury Lake House este o cabana in care chiar merita sa iti petreci un weekend. Situata la marginea lacului Paltinu, in Tesila, judetul Prahova, si inconjurata de padure, este cazarea perfecta in cazul in care iti doresti sa ai parte de tot confortul, intr-un peisaj care iti taie respiratie, departe de rutina ta zilnica de activitati.

3. Lacul Tarnita, Lake House

Situat in comuna Gilau, Tarnita, judetul Cluj, Lake House reprezinta acel loc care imbina perfect luxul cu natura. Complexul este format din doua cabane, situate intre munti, inconjurate de padure, la marginea lacului Tarnita si inca o cabana, situata in inima padurii.

Aici, singurul zgomot este cel al valurilor si al frunzelor, ceea ce te va relaxa complet si iti va oferi acea detasare pe care o cauti atunci cand alegi sa pleci intr-o vacanta.

4. Lacul Vidraru, Hotel Valea cu Pesti

In acest caz, nu mai vorbim despre o casuta sau despre o cabana, ci despre un hotel in toata splendoarea lui. Daca, insa, nu te deranjeaza sa ai si alte persoane in jur, poate reprezenta locul perfect pentru vacanta de vis.

Hotelul ofera tot confortul de care ai nevoie, cu toate dotarile necesare, la care se adauga si o piscina interioara, cu ferestre inalte, de la podea pana in tavan, ce iti ofera privelistea spectaculoasa a padurilor din jur.

5. Lacul Gozna, Gasthaus Grindeshti

Gasthaus Grindeshti, situata la marginea lacului Gozna, in Crivaia, Vailug, judetul Caras – Severin, iti pune la dispozitie doza de liniste si de relaxare de care ai nevoie, bucurandu-te in fiecar moment si la fiecare pas de splendoarea naturii: muntii, padurea, lacul. Ce iti poti dori mai mult?

Care sunt asteptarile tale in ceea ce priveste o vacanta de vis?